Polish letter alt+a

Judykator
Posts: 4
Joined: Mon Jul 18, 2011 6:33 pm
Contact:

Polish letter alt+a

Postby Judykator » Thu Aug 04, 2011 12:53 pm

I have problem with Polish letter "a". To get it you must press "alt + a". When I press the text disappears. Probably stands for "select all". What can I do?
ale
Moderator
Posts: 202
Joined: Fri Feb 06, 2009 6:01 pm

Re: Polish letter alt+a

Postby ale » Thu Aug 04, 2011 5:19 pm

Hello Judykator welcome to the board and sorry for the problem. I can't reproduce it if I set the polish keyboard layout :(

Can you confirm you have a problem with the right alt key and the a with ogonek letter? on my keyboard right alt is labeled "Alt Gr" and I do get the letter. However if all your text disappears and is replaced with the a with ogonek it may be true that the select all command is processed.

Alex, may it be something like this: editor-shortcuts-interfere-with-polish-keyboard?

Can other polish users confirm the problem? thanks :)
Judykator
Posts: 4
Joined: Mon Jul 18, 2011 6:33 pm
Contact:

Re: Polish letter alt+a

Postby Judykator » Thu Aug 04, 2011 5:50 pm

ale wrote:Hello Judykator welcome to the board and sorry for the problem. I can't reproduce it if I set the polish keyboard layout :(


I have keyboard layout "polski programisty" (Polish programmer keyboard)

ale wrote:Can you confirm you have a problem with the right alt key and the a with ogonek letter?


Yes. But the problem is only in the title notes. In note body is OK.
ale
Moderator
Posts: 202
Joined: Fri Feb 06, 2009 6:01 pm

Re: Polish letter alt+a

Postby ale » Thu Aug 04, 2011 6:07 pm

Ok, thanks a lot, I tried again and can confirm the bug.
The bug is that in the title area, Ctrl + A is processed as select all but also Ctrl + Alt + A is processed as select all whereas it should not. I believe that the developer can reproduce and fix it in the next version.
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4748
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: Polish letter alt+a

Postby CintaNotes Developer » Fri Aug 05, 2011 6:51 am

Hi all,

I have successfully reproduced and registered the bug: http://roadmap.cintanotes.com/topic/511 ... te-editor/
Thanks for the report!

You can expect it to be fixed in the next version of CN.
ale, thanks for your outstanding detective work! :)
Alex
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4748
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: Polish letter alt+a

Postby CintaNotes Developer » Fri Aug 05, 2011 7:08 am

Since the fix is trivial I've decided to get it to you right away.
Please try the attached version.
Attachments
CintaNotes_1_4_3A.zip
(618.51 KiB) Downloaded 2296 times
Alex
Judykator
Posts: 4
Joined: Mon Jul 18, 2011 6:33 pm
Contact:

Re: Polish letter alt+a

Postby Judykator » Fri Aug 05, 2011 2:24 pm

CintaNotes Developer wrote:Please try the attached version.


OK. Works fine :)
Judykator
Posts: 4
Joined: Mon Jul 18, 2011 6:33 pm
Contact:

Re: Polish letter alt+a

Postby Judykator » Wed Nov 16, 2011 11:23 pm

Again, I have the same problem with version 1.5.2
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4748
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: Polish letter alt+a

Postby CintaNotes Developer » Thu Nov 17, 2011 8:10 am

A regression, sorry!
Here is the fixed version
Alex

Return to “Bug Reports”