[SOLVED] German Umlaute not supported inside links

Thomas Lohrum
Posts: 1309
Joined: Tue Mar 08, 2011 11:15 am

[SOLVED] German Umlaute not supported inside links

Postby Thomas Lohrum » Tue Feb 21, 2012 1:19 am

When creating a new note using the global "clip text hotkey" german Umlaute are not supported. Example: open a link "http://www.jufö.de" mark some text and create a new note. Now the URL get's wrong for the link field. You can correct the link inside the link field, which will open the link now. This is really a minor issue to me. No need to fix for me. But i wonder whether character sets for other languages might fail as well.

Thomas
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4654
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: german Umlaute not supported inside links

Postby CintaNotes Developer » Tue Feb 21, 2012 1:16 pm

Thanks Thomas,
I guess this must be the same issue as here:
http://roadmap.cintanotes.com/topic/320 ... m-ms-word/

I've reopened the bug.
Alex
Thomas Lohrum
Posts: 1309
Joined: Tue Mar 08, 2011 11:15 am

Re: german Umlaute not supported inside links

Postby Thomas Lohrum » Tue Feb 21, 2012 1:40 pm

CintaNotes Developer wrote:I guess this must be the same issue as here:
http://roadmap.cintanotes.com/topic/320 ... m-ms-word/
Yes, it is.
Thomas Lohrum
Posts: 1309
Joined: Tue Mar 08, 2011 11:15 am

Re: german Umlaute not supported inside links

Postby Thomas Lohrum » Tue Apr 17, 2012 3:04 pm

I confirm the issue is fixed with v1.6. :D

Return to “Bug Reports”