[Open] cintanotes and bartPE

confused

[Open] cintanotes and bartPE

Postby confused » Sat May 16, 2009 2:59 pm

hello and thanks for this simple useful light and free software
i've searched a lot for something like this, but now i've found it... i have a little problem:
i wanted to use cinta portable version with bartPE on a bootable usb flash drive,
but
it doesn't work :|
when i try to create a new note, it says runtime error
there's a hope to make it work with bartPE?
Midas
Moderator
Posts: 370
Joined: Thu Jan 29, 2009 10:40 am
Contact:

Re: cintanotes and bartPE

Postby Midas » Mon May 18, 2009 9:09 am

I have very little experience with the Windows Pre-install Environment, appart from running some pre-packed distros, so the developer might be the only one able to answer your query -- I'm guessing some vital component is missing from BartPE... :roll:
:D Midas, your friendly nugget gobbler, with a message from our sponsors:

Ask questions the smart way -- see www.catb.org/~esr/faqs/
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4717
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: cintanotes and bartPE

Postby CintaNotes Developer » Mon May 18, 2009 10:06 am

Hello,

could you tell please if "Runtime error" is the exact error message?
Alex
ale
Moderator
Posts: 202
Joined: Fri Feb 06, 2009 6:01 pm

Re: [Bug] cintanotes and bartPE

Postby ale » Fri May 29, 2009 9:33 am

Hello,
I have not a lot of experience with BartPE but briefly tested this to find the missing error message. CN starts correctly but when inserting a note we have an error
class std::runtime_error
bad locale name


In CN folder there's also a log.txt file with many messages like this
ui::wndProc class std::runtime_error
bad locale name

Maybe I have to add that my BartPE iso was created using an italian Windows XP CD (if I remember correctly).

Edit: CN started correctly without the error message only at the very first execution, now I receive the error at startup. Hope these info are useful.
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4717
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: [Bug] cintanotes and bartPE

Postby CintaNotes Developer » Sun Aug 02, 2009 12:50 am

ale,
thanks a lot for providing the details. As soon as I get a copy of BartPE I'll investigate the issue.


Last bumped by Anonymous on Sun Aug 02, 2009 12:50 am.
Alex

Return to “Bug Reports”