A tag name with a '&' will not be displayed correctly

Urmel
Posts: 24
Joined: Thu Mar 11, 2010 9:10 pm
Contact:

A tag name with a '&' will not be displayed correctly

Postby Urmel » Thu Nov 27, 2014 9:20 am

 
If a tag name contains a ampersand "&", then this tag name will not be displayed with its full name. A part at the end of the name will be replaced with dots.

Example: The tag name "Tipps & Tricks" will be displayed as "Tipps & Tr..." or the tag name "Audio & Video" as "Audio & Vi...".

Spaces are replaced with a "hard space" (Alt+0160). When I replace a space with an underscore, the problem is not eliminated.

"Allways display full tag names" in Notes List Options is activated.

The problem occurs in the version 2.8.3 but I can't say if it occurs with a previous version.

Note: The ampersand sign will only be displayed correctly in the topic of this message...
User with a CintaNotes Lifetime PRO License
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4745
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: A tag name with a '&' will not be displayed correctly

Postby CintaNotes Developer » Fri Nov 28, 2014 11:28 am

Hi Urmel,
great to hear from you, and thanks for the report!

I confirm the problem, it will be fixed with the next update!
Alex
Urmel
Posts: 24
Joined: Thu Mar 11, 2010 9:10 pm
Contact:

Re: A tag name with a '&' will not be displayed correctly

Postby Urmel » Fri Nov 28, 2014 12:31 pm

Hi Alex,

CintaNotes Developer wrote:I confirm the problem, it will be fixed with the next update!


Thank you very much for your effort and this fine piece of software!
-Urs- aka Urmel
User with a CintaNotes Lifetime PRO License
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4745
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: A tag name with a '&' will not be displayed correctly

Postby CintaNotes Developer » Fri Dec 12, 2014 11:25 am

Please try the new beta, the issue should be fixed there:
viewtopic.php?f=3&t=1951
Alex

Return to “Bug Reports”