[CantReproduce] Unable to select multiple notes

PatekGeneve
Posts: 2
Joined: Mon Aug 03, 2009 5:15 pm
Contact:

[CantReproduce] Unable to select multiple notes

Postby PatekGeneve » Mon Aug 03, 2009 5:20 pm

First, CintaNotes is a wonderful notes tool. I've been trying this out for a few days now. I especially like the speed and memory usage of this tool. Thank you!

After installing M10, I noticed that I'm unable to select multiple notes using Ctrl+click, or shift arrow. I tried all permutations of ctrl and shift and click. Nothing works.

Is this a known problem?
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4654
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: Unable to select multiple notes

Postby CintaNotes Developer » Tue Aug 04, 2009 4:05 am

Hello and welcome to the forum!

The selection in M10 works for me.

1) Have you tried it only on one PC?
2) Are you 100% sure the notes are not selected? Look at the note title color.
Alex
PatekGeneve
Posts: 2
Joined: Mon Aug 03, 2009 5:15 pm
Contact:

Re: Unable to select multiple notes

Postby PatekGeneve » Tue Aug 04, 2009 4:43 am

Thanks for your reply.

Multi-select doesn't work. While the note title doesn't darken, merge is greyed out.
After further testing, I notice that this is not consistent. I restarted CintaNotes a few times, and sometimes multi-select works.

I'm using WinXP SP2.
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4654
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: Unable to select multiple notes

Postby CintaNotes Developer » Tue Aug 04, 2009 10:27 am

That's really strange.. maybe you have some software on your PC that is interfering? could you try it on another PC?
Alex

Return to “Bug Reports”