maybe a bug while flitering

vortex
Posts: 6
Joined: Sun Aug 09, 2009 2:20 am
Contact:

maybe a bug while flitering

Postby vortex » Thu Apr 01, 2010 7:08 am

Thanks for this great mini tools again - I'm using it everyday and really helpful...

Everything is ok in Beta versions, but after using the 1.0B green version, things changed:

while I type words in the search , there are strange things appeared:
e.g:
I type "cintanotes" to search, ok, many notes with this word left here;
and I continue to type more words, like "cintanotes com" to search notes with "cintanotes.com", no notes left here - but in fact I have many notes for them!

I just have try 1.0B in my xp sp2 and win7, the same result.
btw: I also disable the "exact search" mode, the same result!

this make cintanotes useless even I make many notes here, pls help on this, thanks!
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4654
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: maybe a bug while flitering

Postby CintaNotes Developer » Thu Apr 01, 2010 7:26 am

If you want to find "cintanotes.com", why do you search for "cintanotes com"?
Alex
vortex
Posts: 6
Joined: Sun Aug 09, 2009 2:20 am
Contact:

Re: maybe a bug while flitering

Postby vortex » Thu Apr 01, 2010 9:16 am

the case just for example...

1. even I want to find cintantes.com, is there any question with "cintanotes com" input for filtering? with so many notes with these 2 words, but type "cintanotes com" with no results back to me.

2. I mean I want to search notes with one more key words, but every time when I type the second word, the notes list show blank - which means no matched notes found, right? (in other words, I can only filter the notes by using only one word!)
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4654
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: maybe a bug while flitering

Postby CintaNotes Developer » Thu Apr 01, 2010 9:48 am

Could you give me a demo database with examples please? On my database CN searches for multiple words just fine.
Alex
vortex
Posts: 6
Joined: Sun Aug 09, 2009 2:20 am
Contact:

Re: maybe a bug while flitering

Postby vortex » Fri Apr 02, 2010 4:28 am

Today while I'm deleting some notes and prepare to send your sample db for filtering issue,
but with some tests at that time again, I found the issue is very strange, and will post the details a short later...
vortex
Posts: 6
Joined: Sun Aug 09, 2009 2:20 am
Contact:

Re: maybe a bug while flitering

Postby vortex » Fri Apr 02, 2010 9:50 am

pls try testing attached db (new created under win7 w/ ver 1.0B), with below search words:

below searches you will find no result:
"snag data"
"snagit smith"
"msdn vlk"
"msdn"
"vlk"
"9796"
"5726"
"12.0"
"it" (i want to search snagit, but only rememb "it")

below searches missed some notes:
"install"
"office 2007" (notes with "office2007 pro plus en" not in the search result list? why???)
"ta" (notes with "stand" in text, but not in result list...only with word "cintanotes" in title line ok, why???)
"na"

It looks like the reason that when we type a space after "office" input, you may deal wrong process with the " "?
Attachments
cintanotes.rar
(2.84 KiB) Downloaded 698 times
vortex
Posts: 6
Joined: Sun Aug 09, 2009 2:20 am
Contact:

Re: maybe a bug while flitering

Postby vortex » Fri Apr 02, 2010 9:52 am

I guess this issue maybe wrong processing word in the program?

any update?
vortex
Posts: 6
Joined: Sun Aug 09, 2009 2:20 am
Contact:

Re: maybe a bug while flitering

Postby vortex » Tue Apr 06, 2010 9:40 am

any update on this? or any workaround?
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4654
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: maybe a bug while flitering

Postby CintaNotes Developer » Tue Apr 06, 2010 11:53 am

vortex,

thanks a lot for the database. I was able to reproduce the problems and now will be looking for the solution.
Alex

Return to “Bug Reports”