[Viewing] Attachment Indicator

Forum rules
1. Please keep it one request/suggestion per topic.
2. Please mark the requests with the following tags:
[Startup] - issue related to the program's startup or shutdown process;
[Taking] and [Clipping] - related to acquiring/creating notes (excl. editing);
[Viewing] - related to notes list browsing and reading;
[Editing] - related to the process of editing new and existing notes;
[Search] - related to note searching and finding;
[Managing] - related to note organization and management;
[Reordering/Sorting] - related to sorting or reordering the notes list;
[Clipboard] - clipboard operations;
[Import] and [Export] - issue related to bulk notes import/export;
[Globalization] - issues related to multiple languages/cultures support;
[Files] and [Backup] - file operations,notes back-end and backup;
[UI] - UI issues which don't fall into any of the above categories;
[Other] - other issues which don't fall into any of the above categories.

Thank you!
User avatar
usbpoweredfridge
Posts: 407
Joined: Fri Jan 17, 2014 11:08 pm
Contact:

[Viewing] Attachment Indicator

Postby usbpoweredfridge » Tue Nov 03, 2015 11:39 am

I have noticed a minor inconsistency in the UI for CN when attachments have been added to a note. When there are a certain amount of attachments, the note shows them in the notes list:
http://i.imgur.com/5BEyYaQ.png

When there is less than this number, the note does not show them in the notes list:
http://i.imgur.com/rrTKZHw.png

To fix this minor visual thing - I find it handy to know if a note has attachments without having to open it - I would like to suggest an indicator in the note, similar to the 'has more text than can fit on a page' indicator (right pointing arrow) we have in the bottom right corner of the note:
http://i.imgur.com/j4CbvMl.png

In this case, for attachments, the obvious icon is a paperclip - I would suggest in the top right, at the end of the title bar:
http://i.imgur.com/TSHgsaY.png

Chris
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4747
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: [Viewing] Attachment Indicator

Postby CintaNotes Developer » Wed Nov 04, 2015 6:50 am

Hi Chris,
This is actually a bug in the latest version, attachments are not always shown.
Have already fixed this, please take a look:

http://cintanotes.com/files/debug/Cinta ... ta1_B1.zip
Alex
User avatar
usbpoweredfridge
Posts: 407
Joined: Fri Jan 17, 2014 11:08 pm
Contact:

Re: [Viewing] Attachment Indicator

Postby usbpoweredfridge » Wed Nov 04, 2015 11:16 am

Hi Alex,

Forbidden
You don't have permission to access /files/debug/CintaNotes_3_0_2_Beta1_B1.zip on this server.

:(

Regards,

Chris
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4747
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: [Viewing] Attachment Indicator

Postby CintaNotes Developer » Thu Nov 05, 2015 8:16 am

Sorry, we've moved to a new server.. still some rough spots..
Please try again.
Alex
User avatar
usbpoweredfridge
Posts: 407
Joined: Fri Jan 17, 2014 11:08 pm
Contact:

Re: [Viewing] Attachment Indicator

Postby usbpoweredfridge » Thu Nov 05, 2015 10:03 am

Yes, I had to setup my forum logon again in my browser once the forums returned because my browser no longer recognised the old logon (due to the addition of the port number in the new forum's URL scheme, it treats cintanotes.com and cintanotes.com:8082 as different websites). Anyway, yes - that appears to have fixed the bug.

Chris
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4747
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: [Viewing] Attachment Indicator

Postby CintaNotes Developer » Thu Nov 05, 2015 10:46 am

Yes this 8082 port is another issue which we're currently struggling with.
As far as I understand only links from the forum notification emails have these 8082 port numbers?
Or have you seen such links somewhere else?
Alex
User avatar
usbpoweredfridge
Posts: 407
Joined: Fri Jan 17, 2014 11:08 pm
Contact:

Re: [Viewing] Attachment Indicator

Postby usbpoweredfridge » Thu Nov 05, 2015 11:37 am

The forum emails I can't comment on - I don't receive them. But I had the old forum bookmarked - http://cintanotes.com/forum/viewforum.php?f=3

When I first visited that link after the forum change, I tried to logon. Logon details were accepted, but as soon as they were, I was redirected to the 8082 link. Initially, this meant I was then completely logged out - as Firefox recognises the 8082 and non-8082 links as separate websites (and I logged onto the non-8082 version) - but I then added a logon to Firefox for the 8082 link as well, and now I can browse the forums while logged in. So yes, I see the 8082 in the URL field for the forums.

Chris
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4747
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: [Viewing] Attachment Indicator

Postby CintaNotes Developer » Thu Nov 05, 2015 11:52 am

Ok, the logon form also needs to be fixed. Thanks.
Alex

Return to “Feature Requests”