(Win XP) XML not created when previous directory is removed

date
Posts: 243
Joined: Sat Aug 01, 2015 5:15 am
Contact:

(Win XP) XML not created when previous directory is removed

Postby date » Tue Aug 16, 2016 5:59 pm

When exporting to XML, the XML file is nowhere to be found when the previous export folder is removed. Somehow only evident on XP.

To see:
Choose file->export, go to the desktop (or somewhere) and create a new folder, 'New Folder.'
Select type XML, press Save. (Same thing for other types, probably.)
Now, outside of CN, open w.Explorer and delete the whole directory.
Again in CN, F11 again, and press Save. Result: no XML file is created, no error message.

- After the folder is deleted, the export dialog defaults to 'My Documents.' However, as you can see in the screenshot, the 'Name' field still lists the previous folder. Because the filename to export to can be long, this isn't immediately visible. (I stretched the dialog a bit for the screenshot.)
- The issue persists after multiple runs of CN, until you manually select a different folder. (Which is a very typical thing to do of course.)
Attachments
2016-08-16_19-56-55.png
2016-08-16_19-56-55.png (6.5 KiB) Viewed 1592 times
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4711
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: (Win XP) XML not created when previous directory is removed

Postby CintaNotes Developer » Wed Aug 17, 2016 3:28 pm

Thanks for the report! This is definitely a bug.
I'm having trouble defining its urgency though. Does it bother you much?
Alex
date
Posts: 243
Joined: Sat Aug 01, 2015 5:15 am
Contact:

Re: (Win XP) XML not created when previous directory is removed

Postby date » Wed Aug 17, 2016 9:21 pm

Thing is, one has the impression an XML file has been saved, while it is not. Under slightly uncommon conditions.

Not bothering me, because I'm aware of it now.
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4711
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: (Win XP) XML not created when previous directory is removed

Postby CintaNotes Developer » Tue Aug 23, 2016 9:56 am

Ok added this issue to the todo list. Thanks date!
Alex

Return to “Bug Reports”