av "no RTTI data"

Thomas Lohrum
Posts: 1312
Joined: Tue Mar 08, 2011 11:15 am

av "no RTTI data"

Postby Thomas Lohrum » Wed Jun 25, 2014 2:53 pm

Today i had a crash while i was repeately editing and exporting a single note to HTML.

"class std::__non_rtti_object
Access violation - no RTTI data!"

I had luck. I could not identify any data loss. I was not able to reproduce the issue, but wanted to let you know.

Thomas
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4740
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: av "no RTTI data"

Postby CintaNotes Developer » Thu Jun 26, 2014 4:54 am

Hi Thomas, thanks for the report! It's a pity that the bug is not reproducible.
Could you please tell if the crash happened at the moment of export, or while editing? Thanks!
Alex
Thomas Lohrum
Posts: 1312
Joined: Tue Mar 08, 2011 11:15 am

Re: av "no RTTI data"

Postby Thomas Lohrum » Thu Jun 26, 2014 9:09 am

Sorry Alex, i can not tell when the crash occurred. CintaNotes stopped working. After that i noticed quite a few error-dialogs showing the same av. Usually editing is not the problem. I've just ran a test. No editing. Plain export, over and over again. No Problem. Maybe something's wrong when editing and exporting occurs alternately.

Thomas
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4740
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: av "no RTTI data"

Postby CintaNotes Developer » Fri Jun 27, 2014 6:31 am

And log.txt file was not created? It should be created on any exception
Alex
Thomas Lohrum
Posts: 1312
Joined: Tue Mar 08, 2011 11:15 am

Re: av "no RTTI data"

Postby Thomas Lohrum » Fri Jun 27, 2014 11:05 am

CintaNotes Developer wrote:And log.txt file was not created? It should be created on any exception

No, i've just checked the backup of the crashed folder. No log file.

Thomas
User avatar
CintaNotes Developer
Site Admin
Posts: 4740
Joined: Fri Dec 12, 2008 4:45 pm
Contact:

Re: av "no RTTI data"

Postby CintaNotes Developer » Fri Jun 27, 2014 12:13 pm

That's a pity. Once again, we'll have to wait till it comes up again in a more reproducible way..
Alex

Return to “Bug Reports”